SOL·LICITUD D’ENTRADES I VIATGE PEL NÀSTIC - GIRONA FC

En aquesta pàgina podràs sol·licitar entrades pel partit Nàstic - Girona FC del proper dissabte 27 o diumenge 28 de Maig al Nou Estadi de Tarragona. Dins la mateixa sol·licitud, es podrà incloure un màxim de 4 abonats.

PARTIT: NÀSTIC - GIRONA FC
DATA I HORA DEL PARTIT: DIUMENGE 28 MAIG - 18h
SORTIDA DE MONTILIVI: 10:00h ARRIBADA A TARRAGONA: 13:00h
SORTIDA DE TARRAGONA: 20:30h ARRIBADA A GIRONA: 00:30h
PREU DE L'AUTOBÚS PER PERSONA: 18€ PREU ENTRADA: 12€

DESPLAÇAMENT

Alhora s’ofereix un desplaçament en autobús organitzat pel club. A la sol·licitud, cada soci podrà marcar si està interessat en viatjar amb l’autobús organitzat pel club.

DADES

Per formalitzar la petició, es demanarà el nom, cognoms, DNI i ID de soci per cada un dels abonats o FANS. Recordem que per motius de seguretat la LaLiga demana que aquestes dades siguin reals. Les dades de cada soci només podran incloure’s dins d’una única sol·licitud.

INSCRIPCIÓ I SORTEIG

El procés de sol·licituds estarà obert fins el diumenge 21 de maig a les 23.59h.
Si la demanda supera el nombre d’entrades disponibles pel club, es realitzarà un sorteig entre totes les sol·licituds. El mateix dilluns 22 de maig es notificarà via correu electrònic si la seva sol·licitud ha estat confirmada o no.
Els socis que hagin estat agraciats, podran passar a pagar les entrades i el viatge en autobús per les oficines del club des del moment que hagin rebut el correu de confirmació fins el dijous 25 a les 12h.

Les inscripcions estan tancades